Notícies Qfacial

Nova catifa desinfectant
Qsanitmat Plus!

Artícle d'opinió-22/07/2020

Llancem nou producte!
Després de la bona acollida que van tenir les catifes Qsanitmat llancem la novacatifa desinfectant millorada Qsanitmat més. ‍

A diferència del'anterior, és 2 en 1 amb una part d'assecat i una altra dedesinfecció. La seva forma quadrada adaptable permet col·locar-la tanthoritzontal com vertical. Al ser quadrades es poden rotar 360 ° C i col·locaren ambdós costats a gust de client. 

A l'afegir la catifa d'assecat es soluciona el problema de deixar marca i tacarla superfície després de la desinfecció de l'calçat. 

El concepte és el mateix: La catifa es situa a l'entrada de qualsevolestabliment i amb el desinfectant SanitOX, que se li aplica, desinfecta la soladel calçat, posteriorment es trepitja sobre la catifa d'assecat. 
Per a informació més detallada a la pàgina d'inici del nostre web trobareulinks a la fitxa tècnica de la catifa Qsanitmat i full de seguretat deldesinfectant SanitOX. 

Per grans quantitats poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la nostraadreça de correu electrònic: infoqfacial@gmail.com
Salutacions cordials,

L’Equip de Qfacial

Nou producte
Catifa desinfectant Qsanitmat!

Artícle d'opinió-06/07/2020

Llancem nou producte!
Després de l'èxit dels protectors facials Qfacial llançem elnostre nou producte Qsanitmat, una catifa desinfectant que juntament amb elnostre  propi desinfectant, desinfecta lasola del calçat de forma TREPITJA & DESINFECTA.

El concepte és senzill: La catifa es situa a l'entrada dequalsevol establiment ja sigui particular, com al llar, o públic, com podriaser un comerç, un hotel, un hospital o una oficina.

El nostre desinfectant SanitOX ha estat creat pel laboratoride tal manera que sigui incolor i inodor. És una solució molt semblant a la quela UME del govern d'Espanya utilitza per desinfectar superfícies tant interiorscom exteriors. Per tant, també és aplicable per desinfectar qualsevol tipus desuperfície. El desinfectant SanitOX no és perjudicial per a tipus terraparquet, terratzo, ceràmica, vinílics, o sòls que portin làmina plàstica.

El desinfectant s'aplica de manera uniforme sobre la catifa,deixant-la lleugerament humida. La persona simplement ha de posar els peusdamunt un al costat de l'altre i tot seguit seguir caminant. A mesura que esvegi que s'asseca la catifa abocar de nou més desinfectant. Recomanem aplicar entre 500 i 750 ml cada vegada.

SanitOX ve en garrafes de 5 l. Segons trànsit, pot durar desd'1 setmana en llocs amb trànsit molt intens o fins a 1 mes en llocs ambtrànsit baix com pot ser en domicili.

Per a informació més detallada a la pàgina d'inici delnostre web trobareu links a la fitxa tècnica de la catifa Qsanitmat i full deseguretat de l'desinfectant SanitOX.

Per grans quantitats poseu-vos en contacte amb nosaltresmitjançant la nostra adreça de correu electrònic: infoqfacial@gmail.com 

Salutacions cordials,
L’Equip de Qfacial


El coronavirus no es transmet a distància per l'aire, adverteix la OMS.

Notícia informativa-27/05/2020
FONT: La Vanguardia ediciones SL
Autora: Cristina Sáez, BARCELONA
Actualitzat a 25/05/2020 19:44

El virus que provoca la Covid-19 es transmet a través del contacte amb gotetes respiratòries procedents de tos o esternuts d'una persona malalta, conclou un informe de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que ha avaluat l'evidència científica disponible fins al moment.

El coronavirus SARS-CoV-2, diu l'informe, no es transmet per l'aire. Això implica que no ens contagiem per respirar al carrer o en un súper i que, per tant, no cal ni és eficaç portar mascaretes com a mesura de protecció personal.
En canvi, i segons recull l'OMS, estar a menys d'un metre de distància d'una persona amb símptomes respiratoris, com tos o esternuts, si suposa un risc de contagi. A aquesta distància, estem exposats a les gotetes respiratòries amb capacitat infectiva
Les gotes infectives no arriben més enllà d'un metre, i per això cal respectar aquesta separació entre persones
Per tant i amb el coneixement fins al moment disponible, l'OMS continua recomanant que només aquelles persones en contacte directe amb malalts de la Covid-19 prenguin les precaucions necessàries per protegir-se de les gotes respiratòries i dels aerosols, com utilitzar equips de protecció com mascaretes, ulleres, guants i bates.
Per a la resta de la població, les recomanacions de l'OMS són: rentar-se les mans, mantenir una distància física de al menys un metre o metre i mig, evitar el contacte proper i sense protecció amb persones amb símptomes respiratoris o febre, i netejar i desinfectar amb lleixiu o altres productes desinfectants superfícies potencialment contagiades.

Notícia completa a aquí.

Per aquesta raó pensem que Qfacial és el producte perfecte, ja que la seva funció està en evitar el potencial esternut o salivar, però mitjançant un producte còmode i transparent que permeti veure la cara enterament de les persones amb les que ens comuniquem.
Des de Qfacial defensem la importància de la responsabilitat i de la higiene, però també del coneixement i del seguiment de les recomanacions de l'OMS.
Esperem que els mitjans de comunicació i governs de totes les banderes, comuniquin la informació dels majors experts mèdics de forma clara i entenedora, i que més aviat que tard puguem deixar enrere el virus però havent après dels nostres errors i millorant els nostres hàbits higiènics.

L'Homo intel·ligent

Article d'opinió-25/05/2020

L'Homo intel·ligent s'adapta als canvis, fa servir la prudència com a protector. L'Homo Sapiens a diferència de la resta d'Homos, va aprendre el llenguatge per aconseguir  crear grups socials de grans nombres, i així poder defensar-se dels perills de la natura.

Amb els anys, aquestes comunitats ,abans nòmades, es van assentar en terrenys fèrtils i va néixer l'agricultura, després van domar bèsties i va néixer la ramaderia. Les eines van passar de ser de pedra a bronze, i de bronze a ferro.

Els poblats van passar a ser pobles fortificats i van néixer les primeres civilitzacions, es va passar del bescanvi a la moneda, es van instaurar sistemes polítics, van caure civilitzacions i es van aixecar altres.

L'imperi Romà ens va ensenyar que podia existir una legalitat, Ius Civile, que unís persones de diferents cultures i pobles sense que l'idioma o les creences fossin impediments, únicament mitjançant la disposició jurídica de ser ciutadans.

Canvis i més canvis. L'edat medieval, pandèmies constants. La Pesta Negra mata un 1/3 de la població, la inquisició a la resta. Retrocés en avanç científic, punt de partida d'el nou canvi. Galileu Galilei demostra en les seves teories que la terra gira al voltant de el sol i no al revés, pensament contrari al que estableix fins al moment, que aportarà una nova visió de l'Homo a la humanitat.

Amb el renaixement, torna l'humanisme, torna l'evolució , el romanticisme, les ciutats centre de la vida.

Revolució francesa, 1789. "Llibertat, legalitat i fraternitat."
Declaració de Drets humans, revolució industrial, primera Guerra Mundial, liberalisme, comunisme, Feixismes...

El 1945 cau a la fi el règim Nazi. L'Homo s'adapta, es disposa a resoldre els conflictes sense que una altra massacre pugui repetir-se, s'avergonyeix dels danys fets a la humanitat. Octubre d'aquest mateix any, San Francisco, Califòrnia, Estats Units, neix l'ONU, l'organisme que representa a totes les nacions del món.

S'evoluciona, hi ha un desig de Pau.
Homo Sapiens de l'2019, la seva amenaça ?, Covid 19. Solució?
Hem d'instaurar nous hàbits que permetin mitjançant la higiene evitar noves pandemies.

Hem de seguir sent l'Homo intel·ligent, mirar cap endavant i seguir avançant. El nostre granet de sorra és Qfacial I el vostre?
Ajudeu-nos a seguir créixent.

LJ & JD

Protector facial solució de futur
És obligatori l'ús de la mascareta?
Puc portar solament el Qfacial?
Em poden multar?

Artícle d'opinió 19/05/2020
Ahir, dimecres 20 de maig de l'any 2020 el govern d'Espanya va comunciar una nova disposició, ordre SND / 422/2020, de 19 de maig per la qual es regulen les condicions per a l'ús obligatori de màscares durant la situació de la crisi sanitària ocasionada per el COVID-19 signada pel ministre de Sanitat, Salvador Illa.

D'acord a l'establert a l'article 4.3 del reial decret 463/2020 de 14 de març el Ministeri de Sanitat queda habilitat per a dictar ordres, resolucions disposicions i instruccions interpretatives necessàries per a garantir la prestació de tots els serveis ordinaris o extraordinaris amb vista a la protecció de persones béns i llocs mitjançant l'adopció de qualsevol de les mesures previstes a l'article 11 de la llei orgànica 4/198, de 1 de Juny. (aquesta llei orgànica és la que regula l'estat d'alarma, estat d'excepció i de setge ).

Personalment considero imprudent per part de govern emetre decrets llei continus i confusos que canvien els paràmetres normatius que afecten tant als ciutadans com als empresaris, als comerços i en general a tota la població.

Referint-nos en aquest mateix comunicat citat, des Qfacial volem tranquil·litzar als nostres clients i aclarir certs punts d'aquesta disposició del decret llei.

L'article 3 de la disposició, ordre SND / 422/2020 estipula:
"“El uso de mascarilla será obligatorio en la vía pública, en espacios al aire libre y en cualquier espacio cerrado de uso público o que se encuentre abierto al público, siempre que no sea posible mantener una distancia de Seguridad interpersonal de al menos 2 metros.”

Com ja hem comentat en diferents ocasions l'ús de Qfacial és complementari a la màscara en situacions obligades pel decret.

L'altre punt a tenir en compte és la disposició final 2a. Efectes i vigència.
La presente orden surtirá plenos efectos desde el día siguiente al de su publicación en el BOE y mantendrá su eficacia durante toda la vigencia del estado de alarma y sus posibles prorrogas

És comprensible doncs, que l'ús obligat de màscares en aquestes situacions de proximitat excepcional tindrà vigència únicament durant l'estat d'alarma, sent Qfacial una prevenció de futur pràctica i còmoda més enllà de l'estat d'alarma.
Nova disposició del decret llei: https://www.boe.es/eli/es/o/2020/05/19/snd422/con


Lluis Jové Angerri & Javier Domingo Sierra

Com va néixer Qfacial?

19/05/2020
El projecte va néixer entre un balcó i dos veïns. Estava caminant fent un dels meus encàrrecs per a una empresa delivery, quan un col·lega amb la barba d'una quarantena em va cridar des del seu balcó. Tinc una idea!

Portava sense veure'l força temps i la seva mirada semblava la mirada de qui es llença a una aventura. No sóc d'aquells que l'hi hagin de repetir dues vegades.

Unes setmanes després va néixer Qfacial, la marca de protectors facials de qualitat, produïts a Espanya i amb acció solidària. La marca que ajunta la passió de la joventut amb la veterania dels professionals de l'empresa familiar de Barcelona que ens dóna el seu suport. Qfacial, una marca de Quinorgan SL.